Boek: Verleiden op internet

Hoe verleid je jouw klanten om bij jou te kopen? Zeer goede vraag, maar dit is soms niet zo heel makkelijk uit te leggen. Gelukkig is Aart jan van Erkel zo lief geweest om ons een aantal handvatten mee te geven in het boek “Verleiden op internet”. Dit boek werd door veel mensen aangeraden dus ik moest dit boek hebben. Bij Inofec ben ik verantwoordelijk voor de webshop KickOffice.nl. De seo begint nu langzamerhand zijn werk te doen, maar van usability wist ik nog niet zo heel veel. Dus ik moest meer hierin verdiepen en toen adviseerden veel volgers mij Verleiden op Internet aan. En nu begrijp ik waarom veel mensen tegen mij zeiden dat ik dit boek moest nemen. en ik ben blij dat ik dit boek heb gekocht.

Indeling

Het boek is onderverdeeld in 4 hoofdstukken namelijk:
– Maak je homepage klaar voor vliegensvlug zaken doen
– Verleid én scoor met je productpagina’s
– Schrijf leesbare tekstpagina’s, internetstijl
– Sluit de deal met je webformulier

Prima start voor je webshop

Per hoofdstuk wordt zeer goed uitgelegd hoe je nu beter kan scoren op dat onderwerp. Alle hoofdstukken zijn even belangrijk voor een succesvol webshop dus sla niks over! Hoe maak ik een productpagina, hoe ziet een bestelbutton eruit? Andere tips zoals schaarste creëren komen allemaal aan bod in dit boek.

Conclusie

Zit je in de internet business dan kan je dit boek niet laten liggen. Alle facetten komen aanbod om je webshop te optimaliseren, en dan vooral de usability. Toen ik dit boek aan het lezen was heb ik meteen een aantal suggesties toegepast. Iedere internet ondernemer moet dit boek een keer hebben gelezen