Review: Eerste Hulp Bij Webshop

Het boek Eerste Hulp Bij Webshop is geschreven door Jeroen van der Geest. Dit boek verscheen in 2010 en is alleen te bestellen op de website van Eerste Hulp Bij Webshop voor slechts € 10,-. Het boek vertelt kort waar je op moet letten als je een webshop start. Ook staan in het boek een aantal gegevens uit onderzoeken over webshops.

Veel afbeeldingen

Het is een zeer compact boek met heel veel afbeeldingen. Zeker de helft van het boek bevat afbeeldingen waardoor je snel door het boek heen gaat. Ik was binnen 2 uur door heel het boek heen. Dit vond ik heel jammer.

Weinig nieuwe informatie

Ik ben nu ongeveer 2 maanden bezig om een webshop online te zetten. Het boek heeft mij  weinig nieuwe informatie wat ik nog niet wist en kon gebruiken voor de webshop. Voor de mensen die starten met een webshop kan dit echter wel interessant zijn. Het boek geeft een aantal voorbeelden van bijvoorbeeld online marketing bureaus en online betaal aanbieders. Dus voor de nieuwe mensen in dit gebied kan dit boek interssant zijn.

Oordeel

Het boek heeft mij maar zeer weinig interessante gegevens laten zien. Misschien weet ik dus zelf al aardig wat van webshops. Voor startende webshop beheerders kan het interessant zijn, maar ik denk als ze ff Googlen ze ook aan deze informatie komen. Helaas vind ik dit boek niet al te best, had er meer van verwacht.