Articles Posted in the " Email " Category


 • Het Nationaal E-Mail onderzoek 2014

  Ook dit jaar heeft Blinker weer een onderzoek gedaan naar de e-mailmarketing in Nederland. Uit het onderzoek komen 37 glasheldere conclusies die je kan gebruiken om je e-mailstrategie te verfijnen. Ik zal een aantal van deze conclusies uitlichten.


 • Je mailbox is een slagveld

  Bam, het is maandagochtend en tientallen mailtjes staan te springen om geopend te worden. Dinsdagochtend, bam weer tientallen mails die geopend willen worden. En zo gaat dit vrijwel iedere dag bij de meeste mensen. En als e-mailmarketeer moet je er maar voor zorgen dat jouw mail eruit springt, veel succes ;).


 • Consumenten geven de voorkeur aan emails

  Het Britse bedrijf DMA die samenwerkt met McDowell komt ieder jaar met een onderzoek onder consumenten en marketeers over acquisities. In het Customer Acquistion Barometer 2014 komt naar voren dat zowel de consumenten als de marketeers email de voorkeur geven. Veel kansen voor e-mailmarketeers.


 • E-mail Benchmark 2014: Meer investeren in e-mailmarketing

  In 2014 willen zo’n 43% van de marketeers meer in e-mailmarketing gaan investeren. Dat blijkt uit het jaarlijks onderzoek van E-Village. In het E-mail Benchmark 2014 staat ook dat 84% van de ondervraagde zich gaat focussen op e-mailmarketing. E-mailmarketing wordt dus steeds serieuzer genomen en grote bedrijven hebben al een aantal specialisten in dienst. Uitdagingen […]


 • De anatomy van een Apple e-mail

  De anatomy van een Apple e-mail

  In een eerder artikel gaf ik al een aantal tips hoe je een e-mail moet opbouwen. Apple heeft ook haar eigen nieuwsbrief. En hoe kun je deze het beste uitkleden, natuurlijk met een infographic. Flowtown kwam met de volgende infographic hoe een Apple e-mail in elkaar zit.


 • Aantal tips voor het opstellen van een e-mail

  Aantal tips voor het opstellen van een e-mail

  E-mailmarketing is een sterk wapen om klanten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen omtrent jouw bedrijf. Daarom gebruiken veel marketeers e-mail om klanten te benaderen. Maar het is nog niet zo eenvoudig als het het lijk om een e-mailmarketing campagne op te zetten. Bol.com heeft daarom een presentatie gemaakt van een aantal […]