Bye bye zwaai zwaai Dutch Bloggies

Na 10 jaar komt er een einde aan de Dutch bloggies. In het begin waren er veel problemen met het organiseren van de de Dutch Bloggies, maar de laatste jaren ging het steeds beter. Voornaamste reden voor het stoppen van de Dutch Bloggies is : Bloggen is dood!

Ik ben er niet van overtuigd dat bloggen dood is. Met de opkomst van het micro-bloggen (Twitter) is het bloggen niet zo groot meer, maar wordt er nog heel veel geblogd. Grote blogsites als Dutcowboys, Geen Stijl en Marketingfacts zijn succesvolle en winstgevende blogs. Maar er komen ook steeds meer kleine initiatieven zoals Roosendaal24. Deze (nieuws) blogs richten op een niche in de markt. Uit het initiatief van Roosendaal24 blijkt dat mensen het nog steeds leuk vinden om content te schrijven.

Het is jammer dat de Dutch Bloggies stopt. Elk jaar komen leuke en nieuwe blogs uit. Ik vind het daarom ook een beetje zwak dat men gaat stoppen met de Dutch Bloggies. In samenwerking met de grote blogsites moet er toch een mogelijkheid zijn om de Dutch Bloggies te behouden?