Nu ook een Android market webversie

Eindelijk is er nu ook een webversie van Android. Nu Android de grootste speler op de app market gaat worden, werd het tijd dat ze ook een webversie gingen maken. In mijn eerste blik vond ik het er simpel uitzien met weinig flitsende beelden. Dit vind ik wel lekker om naar te kijken. Dus nu kan ik eerst op internet tussen de apps rond snuffelen voordat ik deze uiteindelijk download.

In een wat lijkt kleine studio werd ook officieel de Android 3.0 Honeycomb gelanceerd. Deze OS is volledig ontwikkeld voor de tablets en moet de strijd aan gaan met de IPad. Er staan de komende tijd genoeg Android tablets te popelen om gelanceerd te worden zoals de Motorola Xoom, Samnsung Galaxy Tab 2 en de LG G-Slate. Als de prijs niet al te hoog is, ben ik misschien ook van plan om een Android tablet aan te schaffen.

Ik verwacht dat ik zomaar uren op de nieuwe Android market kan zitten als ik op zoek ben naar leuke apps. Het is nu makkelijk om snel op het internet te kijken en daarna te downloaden in de Android Market mobile. De eerste app heb ik nu al weer gedownload op de Android Market. Het ging lekker snel, de app aanklikken en hij wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd.