Inofec Kantoormeubelen

Inofec is een totaal leverancier van kantoormeubelen en ze richten zich vooral op de B2B markt, waarbij het MKB de belangrijkste doelgroep is. Inofec bestaat nu meer dan 25 jaar en is die tijd gegroeid tot een belangrijke speler in de kantoormeubelbranche. Inofec heeft al jaren een webshop/website waarop je honderden producten kan bestellen. Verder is de contactaanvraag ook belangrijk, om grote project binnen te halen.

Voor Inofec Kantoormeubelen ben ik verantwoordelijk voor alle online activiteiten. Denk daarbij aan het opzetten van een AdWords plan, het verhogen van de conversiepercentage en Inofec een betere ranking geven in Google. E-mailmarketing is ook een balgenrijk onderdeel voor het verhogen van de conversie. Hier ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van doelen met daarbij behorende KPI’s. Door middel van A/B testen zijn er steeds betere resultaten zichtbaar in het aantal conversies.

Maar niet alleen het verhogen van de online omzet is belangrijk, maar ook het verhogen van het aantal contact/magazine aanvragen heeft een belangrijke rol. In de afgelopen jaren lag de focus vooral op het verbeteren van de organische resultaten en de ROI. Daarnaast worden er iedere maand nieuwe KPI”S opgesteld om de site te laten groeien. In de afgelopen jaren zagen we de website steeds beter presteren en met een betere ROI. .